Вълна от съпричастност към Георги, за когото bTV разказа вчера. 

...
 Вълна от съпричастност към Георги, за когото bTV разказа вчера. 
Коментари Харесай

Добра новина: За часове бяха събрани парите за лечението на Георги

 

Вълна от съпричастност към Георги , за който bTV описа през вчерашния ден. 

Георги се лекува от две години в Турция и има незабавна потребност от 50 000 евро

Той се бори с тежко заболяване и имаше единствено два дни, с цел да събере 50 000 евро. В противоположен случай трябваше да напусне болничното заведение в Турция, където се лекува.

Само за часове нужните средства бяха събрани.

 Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък 2 мин. Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък  Катастрофа сред рейс с деца и такси в София (СНИМКИ) 2 мин. Катастрофа сред рейс с деца и такси в София (СНИМКИ)  ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент  2 мин. " Полет за на никое място ": Пътниците попаднаха в 9-часов капан във въздуха  Отбелязваме Спасовден 2 мин. Отбелязваме Спасовден  Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел 2 мин. Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел  Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък 2 мин. Опасност от градушки в 16 области у нас в четвъртък  Катастрофа сред рейс с деца и такси в София (СНИМКИ) 2 мин. Катастрофа сред рейс с деца и такси в София (СНИМКИ)  ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент  2 мин. " Полет за на никое място ": Пътниците попаднаха в 9-часов капан във въздуха  Отбелязваме Спасовден 2 мин. Отбелязваме Спасовден  Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел 2 мин. Трагедия на Черноморието: 4-годишно дете се удави в басейн на хотел

Късно вечерта брачната половинка на Георги вижда, че в дарителската сметка парите са задоволително, с цел да платят отговорностите си към болничното заведение.

Георги се лекува от две години в болница в Турция, само че средствата са непостижими за фамилията му

„ Може би това беше една от първите нощи, в които от доста дълго време насам съм спала умерено. Без терзания от кое място и по какъв начин да намеря средствата “, споделя брачната половинка му Корнелия.

Така Георги към този момент има към 89 000 евро, които ще стигнат и за отговорностите, и за най-малко още месец престой и лекуване.

„ Аз съм ужасно признателна на всички, които са отделили от времето и от парите си, с цел да оказват помощ даже и с малко на моето семейство и на татко ми. Надявам се, в случай че недай си Боже някой от тези хора попадне в неволя, те да получат същата помощ и поддръжка от хора с положителни сърца “, споделя щерка му Ива.

Снимка: bTV

Корнелия се обръща към всеки човек, който е оказал помощ.

„ Благодаря, че откликна на моя зов, че изпита съчувствие към ориста на моя брачен партньор и моето семейство, че направи жест, че даде вяра на мен и на децата ми “, признателна е брачната половинка му Корнелия.

Момчето се бори с подло заболяване, само че не смъква усмивката от лицето си и чака да прегърне сестра си, когато се прибере

А най-малката щерка на Георги има собствен метод да го зарадва.

„ Тате, тази рисунка е особено за теб и ще ти я изпратя “, сподели щерка му Мими.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР